{COMBAT DOGS.}
2013. november 10., vasárnap @ 9:51
Akik figyelemmel követik versenyünk állását, talán már tudják is, hogy bizony nem a mi csapatunk az egyetlen, aki blogbejegyzésekkel egészíti ki az O:DA játékán végzett munkáját. Szinte az összes résztvevő csapat blogol - ki ilyen, ki olyan aktivitással - és mi mindig vesszük a fáradságot, hogy elolvassuk ezeket a posztokat, hiszen ezek segítségével mi is rengeteget tanulhatunk. Elképesztett minket, milyen érdekes témákat ragadtak meg versenyzőtársaink vagy épp milyen izgalmasan tálalták a versennyel kapcsolatos feladatok megoldását. Ezért gondoltuk, hogy egy kicsit segítünk azoknak is, akik eddig csak a mi blogunkat olvasgatták, és összegyűjtöttünk nektek pár olyan bejegyzést a többi csapattól, amit érdemes és ajánlott is elolvasni. Nagyon tanulságos történeteket, érdekes véleményeket olvashattunk, és örülünk, hogy ilyen erős mezőnyben, ennyi tehetséges és érdekes emberrel körülvéve játszhatunk mi is.

Nagyon tetszett például az 5LETT csapatépítő programja, amit bowlingozás formájában valósítottak meg. A rövid beszámoló és a képek is arról tanúskodnak, hogy a csapat nagyon jól érezhette magát és a közös élmény csak erősebbé tette a kötelékeket. Erről ITT olvashattok.

A Kneresek csapat blogja is gyakran frissül, minket leginkább a lájkolásról megírt, tökéletesen összefoglalt írása fogott meg, ami pontosan ragadta meg a téma lényegét. Ezt ITT találjátok.

A Knertészek pedig messze kitűnnek a bloggerek közül, hiszen olyan intenzitással frissítik oldalukat, hogy mi is csak ámulunk-bámulunk. Csak hogy az egyik legjobb példát említsük, ITT egy iromány az önkéntes munkájukról.

A Lehel-let csapat blogja is tartogatott számunkra meglepetéseket. A szegénység elleni küzdelem világnapja kapcsán írt bejegyzésük minket is gondolkodásra késztetett, így bátran ajánljuk mindenkinek. ITT olvasható.

A Sapere Aude blogján barangolva a legmegfogóbb bejegyzésnek azt találtuk, ami az önkéntességről szólt. Ez ITT található.

A TeddyDE csapat pedig nemrégiben egy vitanapon vett részt, és beszámolójukat olvasgatva még mi is kedvet kaptunk ahhoz, hogy egyszer mi is a részesei lehessünk egy ilyennek. ITT ti is átélhetitek az élményt.

A Kurucok csapat akkor lopta be magát igazán a szívünkbe, amikor blogbejegyzésükben az előrehozott érettségikről írtak, hiszen a mi csapatunk több tagja is ezekre az érettségikre készült az elmúlt hónapokban. A bejegyzés ITT található.

A Nomen Est Omen csapat is az önkéntességgel kapcsolatos gondolatait osztotta meg a nagyvilággal, ha titeket is érdekel, ITT olvashatjátok el a részleteket.

A 6ártalanul csapat pedig rajzokkal is illusztrálta második fordulós feladatmegoldását, ez a poszt is elnyerte csapatunk tetszését, ITT ti is megnézhetitek.

Ha a Casus Belli oldalán is körülnézünk, akkor pedig a mentorukról írt írás a legszembetűnőbb. Minket is nagyon megfogott, így aztán bátran ajánljuk az ITT található irományt.

Nekünk az elmúlt pár napban ez a 10 bejegyzés tűnt a legérdekesebbnek, reméljük, hogy nektek is tetszett ez a teljesség igénye nélkül összeállított válogatás. Kövessétek figyelemmel az összes csapat munkáját, hiszen ahogy ebből a szösszenetből is látszott, rengeteg jó dologra bukkanhattok.

© Layout by yours truly, with header-image effect by Chapters. 01 02 03