{COMBAT DOGS.}
2013. november 17., vasárnap @ 14:30
...az természetesen nem más, mint a szokásos beszámolónk arról, hogyan is állunk az épp aktuális fordulóval és hogyan haladnak a munkálatok. A harmadik forduló feladatának megjelenése után az őszi szünetet inkább a pihenésnek és feltöltődésnek, valamint az ötletelésnek szenteltük, így aztán az azt követő két hétben várt ránk a jelenlegi küldetés oroszlánrésze. Ráadásul amiatt sem panaszkodhattunk igazán, hogy nem akadt elég tennivalók a versenyen kívül, hiszen amellett, hogy iskolánkban a tizenegyedikes osztályok kampányhetébe keveredtünk (melynek során minden osztály egy adott témát kiválasztva filmet és bevonuló műsort készít, valamint különböző programokat szervez, mi pedig megszavazhatjuk, kik voltak a legjobbak), a csapat több tagjára még a német emelt szintű érettségi szóbeli része is várt. De hogy milyen feladattal lepett meg minket az O:DA stábja erre a pár hétre? Meg kellett találnunk a mi hétköznapi hősünket és interjút készíteni vele. Hogy ki is lett a Combat Dogs csapat szuperhőse, azt természetesen a holnapi napon Ti is megtudhatjátok, addig azonban inkább arról mesélnénk, hogyan is botlottunk bele emberünkbe.

Akik az eddigiekben figyelemmel követték csapatunk működését, azoknak minden bizonnyal ismerősen fog csengeni a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthon neve, hiszen az előző fordulóban itt végezhettük el önkéntes munkánkat. S kiválasztott hősünkről is itt hallhattunk először, így külön öröm számunkra, hogy így is össze tudtuk kötni eddigi munkánkat a mostani fordulóval.

Szerettünk volna egy olyan személyt választani erre a feladatra, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik, és aki fiatalos lendülettel és rengeteg energiával segíti azokat, akiknek szüksége van rá, és reméljük, hogy nem csak mi látjuk úgy, hogy kiválasztott hősünk tökéletesen megfelel ezeknek a feltételeknek.

Hősünk személyében egy abszolút életvidám és rendkívül közvetlen és nyitott embert ismerhettünk meg, így aztán a szerdai napon elkészített interjúnk is remek hangulatban és nagy örömökre rengeteg nevetéssel tarkítva telt. Egy egész délutánt tölthettünk el hősünkkel, s segítőivel, s az interjú fáradalmai után még egy gyorsétterembe is betértünk, hogy még oldottabb hangulatban folytassuk a megkezdett beszélgetést. Természetesen arról is beszélgettünk, hogyan is segíthetnénk a munkáját, így azóta már a szintén feladatként megkapott akciótervünk is gőzerővel készül.

Holnap viszont már az újabb forduló leadási határideje jön, így még utolsó tartalékainkat is mozgósítva megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni ebből a körből is, s reméljük már Ti is alig várjátok, hogy megtekintsétek a hősünkkel készített videót, ami bizony már a holnap esti órákban felkerül majd közösségi oldalainkra.

© Layout by yours truly, with header-image effect by Chapters. 01 02 03